7 aprilie 2009

Deşteaptă-te române...până nu ajungi în lanţuri

Nu am să scriu prea multe rânduri pentru că sunt deja scârbit de tot ce se întâmplă în România, dar cel mai mult de justiţia acestei ţări.
NU simpatizez personajul Becali. Din punctul meu de vedere e un semianalfabet, un grandoman, narcisist şi fariseu (persoanele credincioase ştiu la ce mă refer), poate e mafiot, dar ce a păţit e foarte grav. Nu a fost arestat în dosarul cu schimbul de terenuri cu M.A.N.-ul, sau în cazul "valiza" şi este reţinut pentru 29 de zile, fiindcă a încercat să-şi recupereze maşina furată, fără să apeleze la Poliţia Română. Ce fac aceştia? Câte maşini de lux au fost recuperate de ei? În general "bogătanii" şi-au recuperat "căruţele" plătind o răscumpărare. Se pare că Poliţia Română acţionează la cererea unor oameni politici sau eliberează permise de conducere unor analfabeţi în schimbul unor sume de bani. Acest caz a arătat populaţiei cât de coruptă e poliţia şi câtă încredere poţi avea în ei.
Cel mai grav este că şi justiţia, care se presupune a fi oarbă, adică judecă fapte nu persoane, nu mai este atât de oarbă, ci a devenit o "curvă" care îi face toate plăcerile celui care plăteşte mai mult.
Judecătoarea pe nume Nicoleta Cristuş, a decis arestarea Războinicului Luminii deoarece:

"...inculpatul fiind o persoană publică, recunoscută în unele medii ca un formator de opinie, multe din conduitele acestuia fiind exemplu de urmat pentru alţi cetăţeni - cum ar fi apropierea sa de Biserică, aspect pus în evidenţă în multe ocazii în sens pozitiv -, se arată în motivarea deciziei Judecătoriei sectorului 1 (Js1), prin care Gigi Becali şi alte patru persoane au fost arestate. [...]
Instanţa
apreciază că nu este de conceput într-o societatea democratică cu reguli de conduită şi convieţuire clară, chiar dacă s-ar proba în mod cert că victimele - Tinel Nicolae, Constantin Stan şi Ştefan Mărgean - sunt autorii furtului autoturismului lui Gigi Becali, să se recurgă la "proceduri judiciare paralele" care nu au nicio legătură cu ordinea şi statul de drept, ci intră în sfera ilicitului penal.
Instanţa - care şi-a motivat sâmbătă decizia de arestare de vineri a lui Becali - consemnează faptul că cele trei victime sunt apropiaţi ai lui Alexandru Ilie , cunoscut în lumea interlopă drept Sandu Geamănu." sursa MEDIAFAX ( www.mediafax.ro )

Bravo doamna judecătoare, infractorii, care fac parte dintr-un cunoscut clan interlop, şi care i-au furat maşina omului sunt liberi, ba mai mult, sunt parte vătămată în acest caz, iar dumneavoastră emiteţi un mandat de arestare + un ordin de reţinere pentru 29 de zile pe motivele enumerate mai sus.

WAKE UP ROMÂNIA !!! Chiar nu vedeţi ce se întâmplă? De când şi până unde a devenit un judecător şi sociolog şi psiholog. Doamna judecătoare, datoria dumneavoastră era să spuneţi:
În baza probelor aduse de procurorul Xulescu şi în baza legii nr. .. alineatul ... constat că fapta săvârşită se încadrează ca faptă penala la..... ca urmare consider reţinerea de urgenţă a lui ...... Atât, nu să vă daţi cu părerea despre viaţa lui Becali, despre religie. Formator de opinie :o ??? Formatori de opinie sunt şi reporterii, jurnaliştii, moderatorii sau realizatorii de emisiuni TV cât şi bloger-ii.

Cred că ne îndreptăm cu paşi rapizi spre un stat poliţienesc, unde ni se vor îngrădi multe drepturi şi unde ne va tremura curu' la fiecare cuvânt spus sau scris.

P.S. Bleahh, iar am scris multe rânduri.
blog comments powered by Disqus