21 octombrie 2009

Be you not "true"


Salutare naţiune!

Stau şi mă întreb cât de proşti pot unii să fie. Mă refer la "copiatoarele Xerox" de la noi din societate, care imită pixel cu pixel tot ce văd la vecinii noştri de peste graniţă, fără să treacă prin filtrul gândirii. Tâmpim poporul cu televizorul, netul etc. Este vorba de noua generaţie, aşa numiţii Emo Kids. Acele costume ambulante de Holloween, sperietorile de ciori cu privire de schizofrenici. Nu am să-i înţeleg niciodată, dar nici nu mă mai chinui să-i înţeleg.
Problema este că ai noştri copii cresc în această societate în care Emo se înmulţesc mai repede decât bacteriile. Nu cred că există nici o diferenţă între cele două.
Un Emo adevărat este un copil care a trăit o dramă sau o suită de drame şi care l-au marcat. Deci este un om cu probleme la mansardă. Paramecii ăştia de la noi nu sunt decât nişte imitaţii ieftine. Spun că ascultă emocore, dar de fapt ascultă Tokyo Hotel sau Bordel, nu mai ştiu cum se numea trupa, care nu este decât un jegos de pop-rock. Se îmbracă în cel mai ciudat mod posibil. Un şiret roz şi unul verde, cravată la t-shirt şi alte combinaţii de nu te poţi căca şi au nişte freze de rahat. Parcă sunt linşi de o vacă care are gingivită şi de asta le-a rămas acea urmă roşie pe cap. Ei spun cu sunt "TRUE". Ce căcatul meu e "true" ăsta? Sunteţi TRUcaţi sau TURbaţi? Măi beşinoşilor, aveţi familii care vă iubesc, care fac tot posibilul să vă ofere tot ce vă doriţi şi voi îi faceţi de râs. Dacă aveaţi familii sărace şi pe care le-ar fi durut în cur de voi, nu aveaţi bani să vă vopsiţi, să vă băgaţi piercing-uri peste tot, chiar şi acolo unde lumina Soarelui nu ajunge niciodată, adică în cur.
Trebuie să recunosc că din partea feminină a acestor emo, sunt câteva fete chiar drăguţe, au un aer de "easy", dar mai mult de o pulă peste ochii ăia machiaţi nu le-aş da.

Căcat peste pupăză (pupăza e mama Emo Kizdoşilor ăstia). Cât de tâmpiţi sunt şi cei care lucrează la Yahoo. Uite ce au declarat aceste "minţi scărpinate cu peria de sârmă...pardon..luminate" pentru cei de la Times.ro :

"

Yahoo lanseaza emoticoanele pentru Emo


Setul complet nou de emoticoane de Yahoo Messenger, destinat exclusiv comunitatii emo, face deja furouri in Romania.

Bazate pe principiile de viata, dar mai ales de moarte ale emokizilor, noile emoticoane au design sumbru si trist, dominat de atitudini anxioase, suicidare.

Inspirat de liderul comunitatii emo din Romania, doamna Emotida Plangeanu-Retezat-Venescu, setul de emoticoane a fost definitivat de designerii Yahoo.

E absolut interzis minorilor

Utilizatorii de Messenger incearca sa transmita cele mai variate emotii, cu ajutorul micilor fete galbene care exprima fiecare cate ceva, in general pozitiv. Dar, pentru ca emokizii se straduiesc sa-si transmita unii altora cele mai negre ganduri cu putinta, noul set de emoticoane contine scene dure, violente, psihotice, fiind interzise din aceste motive tuturor minorilor.

Se remarca emo-ul care isi trage un glont in cap, emoticonul spanzurat, sau cel inecat cu propriile lacrimi, acestea fiind ipostazele cele mai vesele ale setului."

Ăstia nu sunt sănătoşi. Cred că s-a întors lumea cu curul în piercing.

Noi să fim sănătoşi şi poate inventăm virusul anti-emo.

blog comments powered by Disqus