12 ianuarie 2009

Asta e o ştire Senzaţională, numai la Dan Senzaţionescu



După ştirea prezentată în postul anterior, urmează o nouă ştire, care reuşeşte să schimbe traseul cafelei ce o aveam în cavitatea bucală. Acum cafeaua este împroşcată pe toată masa. Este vorba despre o emisiune ce a avut loc la OTV. Despre asta vorbesc.
Domnule Tolea, deşi nu pot califica gestul dumneavoastră drept unul corect, admir curajul şi inventivitatea. Acest omuleţ negricios, ce intră cu bocancii plini de căcat în viaţa oamenilor şi o transformă în telenovelă, doar pentru a face rating şi a câştiga ceva bănuţi, merită poate mai mult decât ce i-aţi făcut.
Nu sunt adeptul violenţei şi nu sunt impresionat de ea, dar anumite "personaje" nu pot fi reduse la tacere decât prin gesturi extreme. Păcat că proiectul dumneavoastră nu a fost finalizat. Acea televiziune, cu sediul şi studioul într-o garsonieră din Bucureşti, miroase a gunoi. Ori e de la ghenă , ori de la ştirile "senzaţionale" ce le transmite.
Nu suport presa şi televiziunile de scandal. Chiar dacă eşti persoană publică, viaţa privată tot privată este. Nu se transformă în viaţă publică. Omul are nevoie de intimitate. Într-o zi o să apară un nebun care nu vă bagă în tomberon, vă bagă un glonţ în cap .

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu