28 ianuarie 2009

No...HELL NO !



Cum îmi aruncam ochiul pe net, plictisit de viaţă şi cu o dorinţă puternică de a pleca acasă, găsesc sau mă găseşte ea pe mine, imaginea de mai sus.
Şi din starea de plictiseală acută trec brusc şi necondiţionat într-o stare de chicoteală. Nu pot să râd cu poftă că sunt la serviciu şi nu sunt singur în birou. Aşa că încerc să mă abţin cât de mult pot strângându-mă de buze cu forţă.
Aşa ceva nu se poate. Câtă minte trebuie să ai să-ţi faci astfel de poze sau să te laşi fotografiată de un prieten, soţ etc. când ştii că arăţi ca o morsă în călduri. Îmi este mila de iarba aia. Cum trebuie ea, o biată plantă, fără a avea posibilitatea să fugă, să suporte şi să susţină o aşa greutate.
Soro, după ce că arăţi ca un caşalot naufragiat pe o plajă şi scorojit de razele soarelui, te mai fotografiezi şi într-o poziţie ce ar trebui să producă o erecţie bărbaţilor ce văd această poză, mai mult de atât, o mai şi postezi pe net. Te simţi bine în pielea ta? Dacă da, atunci ţine-o pentru tine. Noi nu vrem să vedem aşa ceva.
Se presupune că soţul te iubeşte şi după ce îţi modifici aspectul fizic, în urma unei sarcini sau din indiferenţă, dar nu e o regulă mereu valabilă. Soţul îşi iubeşte soţia pentru ceea ce este nu pentru felul cum arată, dar dacă în tinereţe ea arăta bine şi aveau parte de partide de coţăială excelente, după ce îşi modifică aspectul fizic, există posibilitatea ca acest lucru să nu se mai întâmple. De ce? Pentru că ai ajuns aşa din nesimţire, nu din cauza unei boli sau a unui dereglaj hormonal. Pentru că mănânci zilnic cât mănâncă el şi copilul la un loc în două zile. Pentru că nu te poţi abţine de la mâncare şi dulciuri, iar când el încearcă să-ţi atragă atenţia tu îi răspunzi sec:
- Dacă mă iubeşti cu adevărat, ai să mă accepţi aşa.
Chiar nu-ţi dai seama că îţi afectezi sănătatea? Toate organele tale interne sunt afectate, suferă, strigă după ajutor. Mai mult de atât, eşti o criminală. Câţi porci, viţei, găini, peşti şi alte vieţuitoare trebuie să moară pentru a îţi satisface apetitul pentru mâncare? Eşti ca o tornadă care înghite tot, în cazul tău, tot înseamnă tot ce este în frigider. Îi sperii pe ăia mici şi te transformi în căpcăunul Bau Bau. Îi agresezi nervul optic fiecărui bărbat pe lângă care treci. Soţul preferă să doarmă în altă cameră de frică să nu te întorci noaptea peste el şi să-l sufoci. Eşti nesimţită şi puturoasă în acelaşi timp şi te mai crezi şi sexy.
Ar trebui să mănânci zilnic numai legume şi să faci cât mai multă mişcare, eventual un sport, poate mai ai şanse să revii la forma iniţială. Lasă naibii frigiderul în pace că e sătul de tine.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu