26 martie 2009

Căniţa mea..nu este şi a ta

Aşa arată căniţa mea şi din ea îmi beau cafeaua. Mai exact, beau 3 în 1.
Ziua de azi a început foarte bine, mai ales că e o superbă zi de primăvară, cu mult soare şi temperaturi cu "-" în faţă. Al doilea lucru pe care-l fac la scârbici, după ce deschid PiSi-ul, este sa-mi prepar un Jacobs 3 în 1. Asta am şi făcut şi împreună cu ai mei colegi de birou am pornit spre locul de fumat. Una din plăcerile mele zilnice este servitul "cafeluţei" asortată cu o ţigară.
În timp ce-mi satisfăceam simţurile gustative, îşi face apariţia un macac din alt departament. După tradiţionalele salutări, mă întreabă ce am acolo şi dacă-i dau şi lui una (peste ochi poate :x ), timp în care îmi pipăia buzunarul în care se afla pachetul cu ţigări. Îl servesc şi îmi continui discuţia cu ai mei colegi drăgălaşi. Macacul (pe el) mă întreabă ce beau acolo, indicând cu degetul căniţa. Îi răspund că am 3 în 1 (adică 3 şuturi în curul lui) şi îmi îndrept atenţia spre colegi. Mare greşeală am făcut, pentru că macacul (pe el şi pe familia lui de idioţi, care l-au făcut) fără să ezite, îmi ia căniţa şi soarbe un gât serios. Am rămas perplex. :o Nu ştiam ce să fac. Să-i şterg o labă peste ochi, să-i împing, cu viteza luminii, vârful ghetei în rozeta curului, sau să-i vărs conţinutul cănii în freza geluită de cocalar prost, cu aere de beşină stătută într-un cur plin de diaree. Cornuta asta cu creier de moluscă, crescută într-un cătun de lângă oraş, cu privire de bursuc constipat şi faţă de bidon explodat, a îndraznit să-şi bage botu' în căniţa mea. A crezut că e piz... pardon "păsărica" partenerei lui de viaţă?
Stomacul meu era în grevă. Îmi imaginam cum balele macacului s-au scurs in căniţa mea în timp ce s-a autoservit abuziv din "licoarea dimineţii" Căniţa, sărăcuţa, cu lacrimi în ochi, mă privea tristă şi încerca să-mi spună că se simte murdară, violată. Simţeam cu mi se urcă sângele la cap şi că îmi pierd raţiunea :@ Şocul a fost atât de mare încât am rămas paralizat :o pentru câteva minute, fără să pot contra-ataca, timp în care amiba, parameciul nesimţit, euglena galbenă dintr-un WCu public folosit de toţi beţivii, dispăruse din zonă.
Mi-am spălat căniţa, am lăsat-o 5 minute sub jet de apă fierbinte şi cred că am să-i aplic şi o sedinţă de dezimfecţie în cuptorul cu microunde.

Am lăsat-o să se calmeze şi pentru a o scoate din starea de şoc am reumplut-o cu 3 în 1. :D

P.S. Pe macac nu-l iert. Îl aştept la colţ şi îi pun piedică :#

6 comentarii:

  1. Buna ziua!
    Foarte ok reactia ta... frate microbii tai cu microbii tai, ai mei cu ai mei!

    Imi aduci aminte de frati-miu, care a refuzat o data sa bea din acelasi pahar cu tipul cu care eram eu atunci... eram al un gratar si paharele de plastic erau limitate, se destrabalasera inainte cu ele si acum ramasesera numarate. Bea asta si-mi da paharul, il clates si-i pun apa lu' frati-miu. "Eu nu beau din acelasi pahar cu el, ca el nu e ruda cu mine!" :))

    RăspundețiȘtergere
  2. la*
    clatesc*
    (scuze)

    PS: Nu vrei tu sa te muti pe wordpress, ca aici e complicat cu comentatul?! :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Bună să fie şi la tine ADA.
    Place la mine blogger-ul. Unii spune că e mai tare decat wordpress-ul.
    Sincer, îmi venea să-l strâng de gât. Şi microbi şi bale şi carii în gura sau cine ştie ce balauri mai avea pe acolo. Poate ceva floci de la nevasta-sa. :x

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred că în una din aceste zile am să fac comment+urile să arate ca pe wordpress, dar trebuie să-mi fac curaj, că sunt cam leneş. :p

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca face greseala sa incerce asta si a doua oara.. ridica o spranceana, apoi si pe a doua doua palme rapide sa il ametesti si un sut in coa..ste. :-)))) Am derulat asta in mintea mea cu o sete nebuna. Nu sunt violenta, deci deocamdata ma opresc la ridicarea amenintatoare a spancenelor catre oricine antenteaza la cafeaua mea :-D Da' ma fac eu mare!
    Cristina

    RăspundețiȘtergere