5 martie 2009

Flororgasm - simbol, placere sau perversiune?

Bine v-am regăsit. A trecut ceva timp de când nu am mai publicat ceva, dar iată-mă întors la pătrăţelul meu de net. În tot acest timp au trecut şi ceva sărbători, cum ar fi: Valentine's Gay, 1 Martie - Ziua Flegmişorului etc. Dar se apropie una şi mai importantă: 8 Martie - Ziua Femeii.
8 MARTIE - ZIUA INTERNAŢIONALĂ A FEMEILOR, a fost proclamată în ziua de 8 Martie 1910, cu ocazia Congresului al II-lea al Internaţionalei socialiste a femeilor la Copenhaga. Iniţiativa a revenit CLAREI ZETKIN (1857-1933) care a reusit să facă acceptată cu ocazia acestei Conferinţe, faptul că în fiecare an ziua de 8 Martie să fie organizată de femeile socialiste din toate ţările, în scopul de a face "propagandă în favoarea votului femeilor". Cam asta este istoria acestei zile, dar se pare că s-a pierdut în negura uitării. În zilele noastre, de 8 Martie, femeile aşteaptă să primească cadouri, dar cel mai mult şi mai mult, îşi doresc FLORI.
Frăţică, ELE vor flori, dar ce sunt florile? Sunt ORGANELE SEXUALE ale plantei. Imaginaţi-vă că primiţi un buchet de p**i, să le spunem generic mastârci. Le luaţi în braţe, le mirosiţi, simţiţi cum capetele lor va ating obrajii, le pupaţi. Cam acelaşi lucru faceţi şi cu florile, nu? Felul în care o femeie atinge o floare şi felul în care atinge o mastârcă nu diferă prea mult. Oare de ce?
Un bărbat oferă o floare unei femei din dragoste, când a făcut o prostie şi se simte vinovat sau când doreşte să ajungă între picioarele ei. Un tânăr care are prima întâlnire cu o domnişoară de care se simte atras de mult timp, normal că îi va dărui o floare. De ce? Pentru că nu se gândeşte decât la sex. Aşa că în momentul în care a ales "darul" pentru prima întâlnire, subconştientul i-a sugerat o mastârcă, simbolizată printr-o floare. După culoarea acesteia ne putem da seama cât de puternică e dorinţa tânărului de a face sex. Dacă e roşie, nu mai rezistă, îi pocnesc pantalonii, ar savura-o ca pe savarină, dacă e portocalie, galbenă sau alte variaţiuni pe aceeaşi temă, îşi doreşte foarte mult dar are răbdare, nu vrea să strice totul prin grabă, dacă e albă, atunci o respectă foarte mult pe acea domnişoară şi este dispus să aştepte până când ea va fi hotărâtă din acest punct de vedere.
Nu v-aţi întrebat niciodată de ce se oferă flori "fără soţ", chiar dacă oamenii sunt atraşi de perfecţiune, de simetrie? De ce 5 flori şi nu 6 ca să fie simetrie? Simplu, pentru că a şasea floare e mastârca lui. O va primi, dar în particular. Sau de ce se dau "cu soţ" la morţi? Păi şi mai simplu, mastârca decedatului s-a ofilit odată cu el, deci trebuie restabilită simetria.
Aberând pe aceeaşi temă, să vorbim despre primăvară. Anotimpul renaşterii, momentul în care totul revine la viaţă. Este momentul în care apar ghioceii. Apropo de ghiocei, eram la un botez, când naşa bebeluşului, privindu-şi finul, exclamă:
- Vai, ce ghiocel ai tu aici!
Se referea la puţa lui. Normal că a comparat-o cu un ghiocel, pentru ca e mică, firavă şi cu capul în jos. Aţi văzut ghiocei cu florile orientate în sus sau bebeluşi în erecţie? Eu nu am văzut.

Vă urez un 8 Martie fericit, iar pentru doamne şi domnişoare cât mai multe mastâ...pardon flori!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu