27 martie 2009

Ce fac vampiruţele când se plictisesc? Joacă leapşa

Dacă e soare afară iar ele suferă de insomie, atunci se retrag frumos în întunericul unui blog şi joacă leapşa. Uite aşa am devenit şi eu o victimă cu două înţepături pe gât. Buna mea prietenă ADA, o vampiriţă frumoasă şi cu prestigiu, şi-a înfipt colţişorii în al meu gât firav. Bine că nu i s-a alăturat şi Marmoţica, o vampiriţă roşcăţică şi frumuşică, că beleam......ochii :o ... La ce vă gândiţi? Leapşa ei se numeşte "Marmotele joaca leapsa". Acum, ca proaspăt membru al homini nocturnal trebuie să scriu cea mai veche amintire despre:
  • CAR - primul vehicol cu patru roţi a fost căruţa bunicului, tractată de 2 vaci plictisite. Ori nu înţelegeau ele ce le spuneam (dii, hoo prrr, hăisa, ceală), ori acest limbaj este folosit numai pentru cai. Aaaa...CAR era în engleză?...Păi am Dacia Sandero, poreclit Săndel. Am avut Dacia Solenza, poreclită şi ea Solniţuca.
  • Trip within the borders - cred ca aveam 3 ani, staţiunea Mamaia, mă jucam cu puţa în apă :$ ,eram ars (de soare, da? :x ), iar pe burtă eram alb. Stăteam cu nasul în nisip toată ziua, nu ştiam eu de "look" şi alte chestii.
  • Trip abroad - hmm..Germania, ţin minte că am vizitat la muzee cât nu vizitasem în toată viaţa mea desfăşurată până atunci. Îmi aduc aminte ceva legat de mumii sau....cred că era vecina de la etajul III.
  • Memory - stau cam prost la acest capitol. Să vedem...hmmm...tot de pe la 3 ani, m-am căţărat pe un scaun şi am descuiat uşa după care am pornit în life, îmbrăcat numai cu pijamalele din dotare. Săraca maică-mea era să facă atac de cord când a venit acasă şi a găsit uşa deschisă şi copchilul...ciu-ciu. :#
  • Pet - Canari (no name), sticleţi (no name also) şi Betty, o mâţă birmaneză, care în momentele de maximă excitaţie (în călduri) ţine nişte recitaluri solo de îţi vine să-ţi tai venele cu o lamă ruginită ca un emo. Mai mult de atât, la concertele ei se adună toţi motanii din cartier sub balconul nostru şi fredonează în cor, refrenul melodiei.
  • Crush - o vecină din scară cu bunică-mea. O chema Oana şi era o blondă superbă cu ochi albaştri ca cerul, pielea albă ca zăpada şi buzele roşii ca fragii. A fost singura blondă de care m-am îndrăgostit. Nu-mi plac blondele.
  • Discovery - cred că aveam 5 ani când am descoperit că furnicile sunt acre la gust, dacă îi dai un şut în fund unui om pe stradă îţi iei o palmă peste ochi şi odată cu palma începi să vezi constelaţii ca la planetariu. -Uite mami, Casiopea, Andromeda şi Carul mare...
  • Job - Cosaş (dar nu gâza aia enervantă), coseam la ţară. La muncă cu ziua cum se spune.
  • Idol - Michael Jackson, încercam să mă strâmb ca el prin casă şi mi-am luxat o gleznă. :(
  • Creation - hmm...mă chinuia talentul de mic. Construiam tot felul de dispozitive ce explodau. Erau pe bază de carbit şi aveau tot felul de efecte secundare (te împroşcau cu tuş, te căcai pe tine de frică). Îmi aduc aminte că un astfel de dispozitiv, umplut in prealabil cu cuie, l-am aruncat într-un beci de bloc prin aerisire (gaura aia pe unde ies mâţele din beci) şi i-am spart omului toate borcanele cu murături.
Acum că am terminat, dau leapşa mai departe lui scurlici aka Teiucul. Spor la scris bătrâne!

12 comentarii:

  1. =)))))) de mic ai fost expert in explizibili,tu erai ala pentru care au oprit astia zborul spre Amsterdam ? :P
    p.S. nu-s roscata :))
    p.p.s. ce descoperiri traumatizante ai avut tu de mic :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu esti roşcata? :o Dar aşa erai in poză..
    Ce să fac şi eu..eram copichil prost şi băgam în gură tot ce credeam că e comestibil :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa pare in poza..
    Da eu mancam pamant si creta :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Te-ai achitat frumos de leapsa! Multumesc!

    Pies: vezi ca face unu' misto de jocul nostru, da' io cre' ca nu stie cu cine se pune! :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Marmo, dar ce culoare ai..maro? :$
    Pământ? :o

    L-am văzut şi încerc să-l taxez pe nea Pulica .. pardon Pulerin :x

    RăspundețiȘtergere
  6. Asa Venny,sa ai ac de cojocul lui!
    da pamant :D
    nu mai stiu ce culoare am in cap,momentan e un fel de cacaniu :lol:

    RăspundețiȘtergere
  7. bueeei nu e de mancare :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Eşti sigură? Că mi-e cam foame şi până ajung acasă, parcă aş lua o gustare. :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Tinere, iti multumesc :twisted:

    (oare oi reusi sa-l conving si pe pustiu' de aci sa se mute in wordpress? ca ma ucide sa comentez in felul asta)

    RăspundețiȘtergere
  10. Scuze sburlea,
    Mi-am modificat codul html şi începând cu postarea viitoare se pot lăsa com. în still waorpress

    RăspundețiȘtergere
  11. Gata! Culmea e ca am si raspuns

    RăspundețiȘtergere