17 martie 2009

Ţara lui "mâncaţi-aş"


Sunt lângă noi. Îi vedem în fiecare zi, le simţim mirosul în locurile aglomerate, le vedem privirile încruntate şi pline de nesimţire şi răutate, le auzim vocile guturale şi dejecţiile ce le ies din gură.
M-am săturat să-i văd pe toate canalele de televiziune cum îşi prezintă vapoarele de merţane, palatele şi snobismele. Unde merg aud numai manele şi voci lălăite care strigă "Fără număr, fără număr...". Nu mai rezist. Puteţi să mă consideraţi rasist, dar vreau să scap de această minoritate împuţită. Pe unde au călătorit ne-au făcut de căcat, prin simplul fapt că se recomandă ca fiind români. Au mâncat lebedele din Viena (mândria oraşului), fură şi violează prin Italia. Băi cretinilor, NU SUNTEŢI ROMÂNI! Sunteţi nişte indieni împuţiţi din KASHMIR şi vă numiţi ŢIGANI. Sunteţi nişte PARAZIŢI. Nu ştiţi decât să furaţi, să înşelaţi, să agresaţi fizic şi verbal tot ce mişcă în jurul vostru, să violaţi. Trăiţi în colonii, numite şi clanuri, miroşiţi a hoit şi nu vreţi să munciţi, doar să cerşiţi. Sunteţi o MOLIMĂ de care nu mai scăpăm. Sunteţi o ruşine pentru vechii ţigani, care trăiau în comuniune cu românii, se ajutau reciproc, aveau diferite talente şi aptitudini (dansatori desăvârşiţi, meşteşugari), care se spălau şi se îngrijeau, dar cel mai important aveau propriul cod de legi. Voi nu aveţi nimic, nici mamă, nici tată, nici Dumnezeu. Le murdăriţi numele şi amintirea lor. Sunteţi pe ultima treaptă de jos pe scara evoluţiei.De ce reacţionez aşa? Pur şi simplu nu mai rezist să coexist cu această specie. I-am tot suportat, dar în această dimineaţă, am văzut o ştire care m-a oripilat. Doi ţigani, doreau să-şi vândă băieţii unor traficanţi de organe.

"Unul dintre barbati a si batut palma, pentru 12.000 de euro. A facut-o insa cu cine nu trebuie, un politist sub acoperire. Degeaba se declara acum curat ca lacrima. Exista vecini care l-au auzit zicand ca vrea un cumparator pentru cel mic. "Imi trebuie bani sa repar casa", ar fi spus in gura mare.
In plus, tatal acestuia a semnat, fara sa-i tremure mana, declaratii in fata notarului, prin care este de acord sa mearga impreuna cu baietelul la un spital din Timisoara, unde acestuia sa-i fie prelevat un rinichi.
Tatal n-are cum sa nege. A fost si in Bacau, la un cabinet, sa faca analizele copilului, ca sa arate cumparatorului ca are un baiat sanatos si sa vada daca este compatibil.
Cumplit este ca barbatul care a fost dispus sa-si dea copilul pe mana traficantilor de organe a negociat la sange, spun anchetatorii. Ar fi cerut inca si mai multi bani, daca baiatului sau i-ar fi fost prelevate si alte organe, in afara de rinichi.
De-a dreptul inspaimantator, barbatul i-a oferit politistului sub acoperire, pe langa baietelul de 12.000 de euro, si o fetita de-a lui, pe care a zis ca i-o da de tot, pe motiv ca este bolnava si el nu o mai vrea." Sursa: http:\\stirileprotv.ro

Groaznic! Partea cea mai gravă este că noi, românii, tolerăm şi înghiţim zi de zi toate infracţiunile şi ororile produse de aceştia. Asistăm la tot felul de scene oribile cu aceştia şi întoarcem privirea. E o fobie la nivel naţional, ţiganofobie. Nu suntem uniţi, nu avem curaj să-i înfruntăm, dar ei sunt plini de nesimţire, tupeu şi sunt uniţi. 1 sau 2 milioane de ţigani terorizează o ţară întreagă.

Vina este a noastră că-i promovăm, că-i chemăm să ne cânte la nunţi. Mi-e greaţă să o văd pe Loredana Groza cum cântă melodiile lor şi cu ei în concerte. Să văd telenovele şi alte producţii româneşti cu tema ţiganilor. Să văd cum marii actori ai României interpretează roluri de bulibasă sau tot felul de ţigani.

SĂ NE FIE RUŞINE CĂ-I SUPORTĂM. NU MERITĂ DECÂT SĂ FIE EXILAŢI PENTRU CĂ SUNT PARIA.

P.S. Susţin campania pornită de Marius Tucă şi Jurnalul Naţional prin care se doreşte schimbare numelui de ROM în acela de ŢIGAN. Bravo lor şi mult succes.



Un comentariu:

  1. Da...deci in mare parte ai dreptate,mai putin cu faptul ca au istorie si ca in trecut erau mai de Doamne Ajuta.Nu e asa!Sunt cea mai josnica natie din cate sunt pe Pamant!Se "trag" din zona Indiei,un popor care se aseamana cu tiganii "nostrii" si fizic si comportamental.Si eu m-am saturat sa ii vad in fiecare zi cum isi etaleaza lantu',cum trec pe langa mine cu bmw-urile din care urla dea-dreptu' live-uri cu Salam!Partea mai proasta este ca lumea ii tolereaza ba mai mult ii copie,copie incultura iar in curand adevaratii romani care au ceva in cap vor fi minoritari!DA!De vina suntem noi ca nu facem nimic!Daca m-ai intreba daca sunt rasist...?DA!SUNT!Am de ce!Aceste fiinte inferioare mie..tie..tuturor,n-ar trebui sa existe in Romania,nici macar in lume!"Intr-o tara de cacat,totu-i pe dos,privesti in sus,totul merge-n jos!" Parazitii - Avort verbal

    RăspundețiȘtergere