27 ianuarie 2009

Loser or not?


În general, în viaţă, am mers pe principiul "e bine să experimentezi, dar nu continua să faci ceva la care nu te pricepi". Uite aşa am vrut să experimentez fenomenul blogosferei, aşa că am creat acest blog, dar am adăugat şi un sondaj de opinie. De ce? Simplu, mă interesează părerea celor care citesc frecvent fleacurile mâzgâlite de mine, dar şi a acelor persoane care îşi aruncă ochiul pe aici din întâmplare sau din greşeală.
Deoarece sunt un blogger începător, adică un bebeluş în acest domeniu, mai fac greşeli sau o iau pe arătură în zilele pline de plictiseală sau stări de nervozitate, de aceea contează părerea voastră. Sunt deschis să primesc critici, aşa că nu vă sfiiţi să vă exprimaţi liber. În funcţie de rezultatul acestui sondaj de opinie, la începutul anului 2010, am să mă hotărăsc dacă închid acest blog sau nu.
Până acum observ că rezultatul este negativ. Neavând nici un comentariu în acest sens consider că există două variante:

1. ori sunt un loser şi trebuie să mă las de "meserie", adică de blogat

2. ori am un "fan" care din diferite motive personale (invidie, prostie, răutate sau pur şi simplu plictiseală...în România avem parte de o grămadă de astfel de "calităţi"), neştiute de nimeni, votează de fiecare dată când îşi aduce aminte.

Din acest motiv vă rog să lăsaţi şi un comentariu pe "Urlătoare" sau la acest post. Voi decideţi dacă în acest domeniu sunt un

8 comentarii:

  1. Intreaba un nonbloger si-ti va zice ca e o pierdere de vreme mentinerea unui blog.

    Ca bloger?!?! ma rog nu ma simt neaparat - apreciez oricine are curajul de a incerca macar acest domeniu. Nu ma vad postând 10 ani. Dar uneori ai chef, ai vrea sa spui ce stii, ce gindesti, ce iubesti. E lumea ta pâna la urma!!! Oricum ai face iti vei iubi propriul produs. Si daca îl stergi îti va parea rau.

    Am trecut si eu prin toate fazele. Initial am inceput din joaca. Dupa vreo 2 luni am hotarât sa-l inchid, nu pentru ca n-aveam ce scrie dar nu-mi scria nimeni. Si l-am inchis, pur si simplu. Curios, citeva sute de persoane le-am vazut revenind in fata paginii de intrare - unde nu era decit o imagine. Ce faci? Nu stii cine sunt... dar intuiesti ca acei oameni voiau sa mai scrii. Si-asa am redeschis si am continuat sa scriu.

    Ti-am citit cele mai noi articole. Ai un blog fain... My opinion --> go ahead, keep writting!

    RăspundețiȘtergere
  2. Merci manon. Dar am să mă hotărăsc la începutul anului 2010.

    RăspundețiȘtergere
  3. Desigur ca tu esti propriul tau stapân pe decizie. Important e sa scrii ce simti, ce gândesti... si daca te hotarasti la un pas de genul 'cela - fa o copie a insemnarilor tale. Viata te schimba si undeva acolo peste vreo 10 - 20 de ani te vei uita uimit la insemnarile tale, si te vei distra copios!

    Eu, acum, mi-as fi dorit sa nu pierd nimic din îsemnarile facute în timpul adolescentei si de dupa... e ca o privire in oglinda trecutului. Nimic nu mai e la fel, si nimic nu se repeta.

    Succes:-). Am sa mai trec sa-ti citesc ideile

    RăspundețiȘtergere
  4. Am ajuns pe blogul tau dintr-o potriveala de nume. Blogul meu se cheama fix la fel cu al tau, doar ca al meu e putin mai vechi.
    Diferente ar mai fi: tu esti barbat, eu sunt femeie, tu esti mai degraba pesimist si critic, eu - optimista si toleranta...
    Asemanari, poate ca vorbim cam mult amandoi, dar eu scriu mai putin si nu ma stresez atata daca ma citeste sau nu lumea...
    Sa stii ca am o prietena scriitoare care mi-a spus cu sinceritate ca scrisul este terapie curata... Poti sa scrii la fel de bine pentru tine, nu-i musai sa ai spectatori...
    In ceea ce priveste votatul, deocamdata ma abtin... Parerea mea nu intra in nici o categorie scrisa de tine... Poate, asa, pe departe, la prima: e interesant - dar multe lucruri sunt interesante, important in ce directie...

    RăspundețiȘtergere
  5. Hai sa comenteze si un nonblogger :-D Zic eu ca nu e pierdere de timp, si continua sa scrii as long as it makes you happy! Nah c-am zis-o
    Cristina

    RăspundețiȘtergere
  6. Merci Cristina de susţinere. Noi să fim sănătoşi şi să ajungem cu bine până la anu'.
    După aceea, mai vedem ce va fi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna! Imi place felu tau de a privi lucrurile si dr a le exprima in cuvinte. De cand am dat peste blogu tau il verific in fiecare zi:p Continua cu scrisu. Iti doresc cat mai multi fani;)

    RăspundețiȘtergere
  8. Merci draga anonim.
    Cred că am să continui cu scrisul. De multe ori mă linişteşte, e ca o formă de descărcare a nervilor.
    Cât despre "fani", aici trebuie să-i mulţumesc lui Dono. El are o campanie de promovare a "micilor scriitori". Nu stiu cine i-a propus acest blog, dar m-am trezit promovat de el.

    RăspundețiȘtergere