23 ianuarie 2009

Poveste despre CacaCiu


CacaCiu în limba căcărăzească înseamnă "Oraşul Norocos" adică e vorba despre Craiova. Pe principiul "Cacăte pe tine şi dă vina pe mine", ieri, 22 ianuarie 2009, în acest oraş s-a întâmplat o "minune", adică patronii şi angajaţii unei societăţi craiovene, care se ocupă de prelucrarea marmurei şi granitului au descoperit, că majoritatea materialelor depozitate le-au fost murdărite de dejectiile, spun ei, evacuate de la bordul unei aeronave.
Mihai Bardinici, patronul firmei de marmură, Marmuraproduct declara că "Azi după-amiază, au trecut două avioane pe deasupra curţii. În mod ciudat, a început să plouă cu o substanţă maronie. Iniţial, noi nu am băgat de seamă, dar am vazut ulterior că toată marfa şi toată curtea era plină de această substanţă maronie"..."Acea substanţă mirosea foarte urât. După parerea mea, este vorba de dejecţiile din avion, de la tancurile de la closet, probabil. Drept urmare, am sistat activitatea şi am luat toţi muncitorii din fabrică şi i-am pus să cureţe imediat monumentele cu soluţii speciale, însă am constatat că marfa a rămas pătată."
Doru Ciocnitu, reprezentant al aeroportului Craiova declară: "La orele la care se face referinţă nu au operat decât avioane ale Şcolii Superioare de Aviaţie, de tip Cesna 172, care nu au toalete. Avioanele de pasageri care aterizează şi decolează de pe aeroportul din localitate nu au posibilitatea de a goli tancurile septice în aer, această operaţie făcându-se la sol. Singura teorie posibilă este cea a unui avion utilitar de categoria a IV-a, ale căror zboruri nu le avem înregistrate deoarece nu intră în raza noastră de acţiune"
Mergând pe principiul "Probleme căcăcioase, explicaţii căcăcioase" mă mir că nu au declarat că de fapt Moş Crăciun, care a împărţit cadouri pe stil vechi, se întoarcea în Laponia, iar Rudolph, renul cu beculeţ roşu în nas şi un GPS băgat în cur, era stricat la burtă şi şi-a golit "tancurile septice în aer" cum declara domnul Ciocnitu. Acest vehicol zburător cu corniţe face parte din "categoria a IV-a" şi "nu intră în raza noastră de acţiune". Sau poate chiar Moş Crăciun, moşneag fiind şi cu probleme la supapă, la fel ca orice moşneguţ, văzând că şi-a uitat Pampers-ul acasă, a scos curu' din sanie şi s-a deşertat în curtea oamenilor.
Eu unul, sunt convins că renii sunt de vină. Au băut bere şi au mâncat prune verzi, după care i-a apucat diareea în aer. Au încercat să contacteze turnul de control, dar neprimind nici un răspuns şi neavând cum să facă o aterizare forţată printre monumentele de marmura, au hotărât să lanseze "substanţa maro" şi "urât mirositoare" direct în capul muncitorilor de la Marmuraproduct. Ce nasol trebuie să fie ca după "duşul" neprogramat să fii nevoit să cureţi "şamponul", că aşa vrea patronul.
Cu mult timp în urmă, citeam o ştire despre un om care a fost omorât de un căcăcel congelat căzut se pare de la un avion ce se deplasa la mare altitudine. Ajung la concluzia că nu e de glumit cu "materia maro şi urât mirositoare" pentru că poate fi foarte mortală.

Cum spunea Caesar: "Divide et impera", eu va spun: "Fecale et impera"

2 comentarii: